Amin Jensen

komiker.dk en del af Musiker-Børsen, Slåenvej 3, 6600 Vejen, 75 36 34 40, aage@musiker-boersen.dk

Amin Jensen

 

er kort sagt en dygtig og rutineret all-round entertainer.

 

Amin bruger sit talent, når han underholder publikum som alt lige fra stand-up komiker til sanger og parodist. Han optræder desuden som konferencier, TV-stjerne og revyskuespiller. Husker du ham f.eks. fra Hit med Sangen?

 

Masser af livserfaring ligger til grund, når Amin Jensen skriver sine tekster og sammensætter et interessant repertoire. Hans CV indeholder en lang stribe forskellige jobs fra bl.a. chauffør til taxi og gaffeltruck, vinduespudser, til dørmand og massør. Amin Jensen spiller selv flere instrumenter og skriver også musikken til sine shows.

 

Amin Jensen anses for at være blandt landets bedste stand-up komiker og entertainer. Amin har charme. Han kan tænke på stående fod, improviserer og henrykker publikum med sine rappe replikker. Hans tekster er grundet i observationer og forståelse for mennesker og livet, hvilket er én af grundene til, at han er publikumsfavorit.

 

Underholder gerne med pianist

Amin Jensen udvikler konstant sine shows med positive overraskelser, og han har ikke uden grund modtaget priser og anmeldelser. Amin underholder også gerne med pianist eller trio. Mon ikke du har brug for at få rørt lattermusklerne igen?

Amin Jensen optræder til både firmafester, privatfester, hvor der ønskes et sjovt indslag og et godt grin.

Booking forespørgsel Amin Jensen​

 
 
 
 
 

 
 

FIND OS

 

Adresse: Slåenvej 3, 6600 Vejen

E-mail: aage@musiker-boersen.dk

Phone: +45 75 36 34 40

 

SIDENAVIGATION

 

Copyright © 2017 . All Rights Reserved