Anders Fjelsted

komiker.dk en del af Musiker-Børsen, Slåenvej 3, 6600 Vejen, 75 36 34 40, aage@musiker-boersen.dk

Anders Fjelsted

 

 

Du kender Anders Fjelsted fra:

"DM i stand-up”, hvor han har været vært flere gange, “Stand-up.dk”, “De Udvalgte”, “Talegaver til børn”, “Comedy Aid”, hans soloshow “Barnligt voksen” og som morgenvært på Nova FMs "GO'NOVA".

 

Anders Fjeldsted kan finde på at snakke om:

Alt! Så længe det er morsomt, alvorligt, aktuelt, pudsigt, sært, dumt, uretfærdigt, pudseløjerligt, forunderligt, nedtur, optur, mennesker, dyr, old school, barnlige ting, voksne ting, politik, polemik og meget andet.

 

Det vidste du ikke om Anders Fjelsted:

Anders elsker duppeditter og dippenoter. Alt hvad der kan kaldes gadgets.

 

Kort om Anders Fjelsted:

Anders Fjelsted er ham, alle kan lide. Han er charmerende, positiv og selvironisk. Måske også fordi han ligner en sød nevø eller en granvoksen konfirmand. Bag det drengede ansigt snurrer et kvikt hoved, der kan sætte både sarkasme og ironi på dagens overskrifter og input fra publikum.

 

En af Anders Fjelsteds styrker er, at han med mere end 20 år i stand-up har prøvet det hele – og det kan mærkes, når han leverer et hylende morsomt og godt show. Hver gang! Anders gjorde sig i 2011 positivt bemærket med sit forrygende sjove solo-show “Barnligt voksen” – om balancegangen mellem det indre barn, der bare vil ud, og rollen som den voksne mand han i kraft af sit liv som gift og familiefar trods alt er.

 

Fortsættelsen kom i 2014, hvor Anders fra juni præsenterede sit andet one-man show, “Lige ved og voksen”, om livet som 38-årig, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre og lejligheden er blevet til hus med have.

Booking forespørgsel Anders Fjelsted

 
 
 
 
 

 
 

FIND OS

 

Adresse: Slåenvej 3, 6600 Vejen

E-mail: aage@musiker-boersen.dk

Phone: +45 75 36 34 40

 

SIDENAVIGATION

 

Copyright © 2017 . All Rights Reserved