Carsten Bang

komiker.dk en del af Musiker-Børsen, Slåenvej 3, 6600 Vejen, 75 36 34 40, aage@musiker-boersen.dk

Carsten Bang

 

 

er en helt igennem sjov fyr.

 

Med afslappet stil og jysk charme, har han længe stået som en af de øverste, ypperste og mest erfarne komikere i Danmark. Danmark har senest kunnet opleve Carsten bringe humor og lune til Kanal 5-programmet ”5. Halvleg” i 2015 og til ”Badabing show” på P4.

 

Carsten Bang er født på et alderdomshjem i Jebjerg, og er et godt eksempel på, at man ikke behøver at råbe højt og fare af sted med 120 km/t. for at være sjov. Carsten Bang har altid et glimt i øjet og har så meget soliditet og talent, at han tør tage al den tid, det passer ham. Han formår med sin humor at få sit publikum til at undre sig med ham, mens de hyler af grin. Carstens materiale er originalt, intelligent og underfundigt. Det kryber som en humoristisk strøm ind under huden på publikum, der må overgive sig fuldstændigt til den stærkt selvironiske jyde.

 

Carsten Bang, er det ikke ham fra …?

  • 5. halvleg (2015), Kanal 5
  • Badabing Show (2015), P4
  • DYRET! (2014), one-man show
  • Talegaver til børn (2003 og 2007), vært

 

Carsten Bang har i mange år stået som en af de helt store komikere på den danske stand-up scene. Med sin unikke stil og fantastiske levering, er Carsten Bang en utrolig populær underholder for alle aldersgrupper. Carsten var i 2014 aktuel med sit 4. one-man show ”DYRET!”, der gik for fulde huse. Siden har han haft stor succes som vært på Danmarks mest velklædte radioprogram, ”Badabing Show” på P4 og som hysterisk morsom vært på Kanal 5’s ”5. halvleg”.

 

”Har Satan en fætter?” spurgte Carsten i sit første one-man show og kastede sig bl.a. over tro, overtro og egoisme. Showet blev en kæmpe succes. Ligeledes modtog efterfølgeren ”Bang! Jeg er død”, som tog hele dødsaspektet op – også store roser fra anmelderne. I efteråret 2011 kunne Bang opleves i one-man showet “Plukker kameler”, hvor han gav sit bud på, hvordan man tackler uafklarede problemer med andre – og hvordan man accepterer dét, der egentlig strider imod ens idealer og ønsker; Man plukker kameler!

 

Carsten Bang udvidede sin kunstneriske løbebane i 2005 i det anmelderroste teaterstykke ”Gynt” på Betty Nansen Teatret i København. Stykket blev til i samarbejde med kollegerne Jonatan Spang og Rune Klan samt rapperne Blæs Bukki fra ”Bikstok Røgsystem” og Geolo G fra ”Malk de Koijn”. Her spillede Carsten ”sig selv” som komiker, men var også en overbevisende aldrende Ibsen og en spændstig Gynt.

Booking forespørgsel Carsten Bang

 
 
 
 
 

 
 

FIND OS

 

Adresse: Slåenvej 3, 6600 Vejen

E-mail: aage@musiker-boersen.dk

Phone: +45 75 36 34 40

 

SIDENAVIGATION

 

Copyright © 2017 . All Rights Reserved