Lasse Rimmer

komiker.dk en del af Musiker-Børsen, Slåenvej 3, 6600 Vejen, 75 36 34 40, aage@musiker-boersen.dk

Lasse Rimmer

 

De to one-man shows er Rimmewr "Komiker", ”Morgenhyrderne” på Radio 100FM, ”Casper & Mandrilaftalen” på DR2, ”Stand-up.dk” på TV2 Zulu, TV2s “Live fra Bremen”, "Den Blinde Vinkel" på TV2 samt senest programmet Forklaring følger på Discovery, og ikke mindst hans 3. one man show "Selvtilfreds" fra 2014.

 

Lasse kan finde på at snakke om:

Alt. Ja, nemlig ... alt!

 

Det vidste du ikke om ham:

Lasse Rimmer lægger venlig opråberstemme til danskespil.dk's Bingospil.

 

Kort om Lasse Rimmer:

Lasse Rimmer er Danmarks ubestridt klogeste komiker og har været med til det hele. Karrieren begyndte i stand-up, men hans vid og bid har ført ham vidt omkring og ofte ind i rollen som klog vært på tv og i radioen. I 2009 debuterede han som skuespiller i en hovedrolle i Ole Bornedals brutale spændingsfilm "Fri os fra det onde". Et par krøllede hoveder har dog også set Lasse Rimmer flippe helt ud sammen med kollegerne Hjortshøj, Hvam og Christensen i det næsten tv-fjendske og uhyggeligt morsomme ”Mandrillen”. Hans store styrke er evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Lasse formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem men også griner af dem.

 

Lasse Rimmer var i foråret 2016 på tour med sit seneste one man show KÆPHESTE, der af BT, Politiken og Berlingske blev belønnet med 4 stjerner og ord som “virkelig sjovt”, “forbandet god” samt “skarpt formuleret, velreflekteret og præcis som næsten ingen andre."

Booking forespørgsel Lasse Rimmer​

 
 
 
 
 

 
 

FIND OS

 

Adresse: Slåenvej 3, 6600 Vejen

E-mail: aage@musiker-boersen.dk

Phone: +45 75 36 34 40

 

SIDENAVIGATION

 

Copyright © 2017 . All Rights Reserved