Mick Øgendahl

komiker.dk en del af Musiker-Børsen, Slåenvej 3, 6600 Vejen, 75 36 34 40, aage@musiker-boersen.dk

Mick Øgendahl

 

 

er stand-up komiker.

 

Det skal dog ikke tages for bogstaveligt: Mick kan simpelthen ikke holde sig i ro længe nok til bare at stå op og fortælle jokes, nej, han bevæger sig frem og tilbage på scenen konstant og har dermed publikums opmærksomhed fangen hele tiden. Der er fagter, lyde, ord og stemmeimitationer, og han bruger hele toneskalaen, og tager simpelthen hele kroppen i brug for at udtrykke sig.

 

Emner, som Mick Øgendahl tager op og vender engang, spænder lige fra at få et hår i munden til Hitler, så hans shows er fyldt med overraskelser. Og dog tager Mick Øgendahl udgangspunkt i de fleste menneskers hverdag og adfærd, så det er let at nikke genkendende til eksemplerne og få lov til at more sig over tilsyneladende ukomplicerede, men dog raffinerede jokes.

 

I forbindelse med Mick Øgendahls arbejde som forfatter og skuespiller kan han allerede fremvise en imponerende liste over meget forskellige tiltag, som han har været en del af. Her kan f.eks. nævnes Gintberg Show Off, julekalendrene Nissernes Ø og Jul i verdensrummet, Blå Mænd og Julefrokosten.

 

Du kender måske allerede Mick Øgendahls shows såsom UNDSKYLD og Propaganda? I så fald ved du, hvor helt igennem professionelt Mick Øgendahl underholder. Og i så fald glæder du dig sikkert allerede nu til hans nyeste show, SPAS. Hvis du ikke kan vente med at få lattermusklerne rørt, hvorfor så ikke booke Mick til dit næste arrangement?

 

Mick Øgendahl optræder til både firmafester, privatfester, hvor der ønskes et sjovt indslag og et godt grin.

Booking forespørgsel Mick Øgendahl

 
 
 
 
 

 
 

FIND OS

 

Adresse: Slåenvej 3, 6600 Vejen

E-mail: aage@musiker-boersen.dk

Phone: +45 75 36 34 40

 

SIDENAVIGATION

 

Copyright © 2017 . All Rights Reserved