Omar Marzouk

komiker.dk en del af Musiker-Børsen, Slåenvej 3, 6600 Vejen, 75 36 34 40, aage@musiker-boersen.dk

Omar Marzouk

 

 

leverer sjov, selvironisk stand up og stof til eftertanke.

 

Omar mestrer at finde det morsomme i det svært tilgængelige. Der er ingen billig komik eller hellige køer, og han går på scenen med hårde humoristiske skudsmål mod alle – både danskere og indvandrere. Ingen og intet er helligt. Omar snakker om alt fra forskelligheder, ligheder og storpolitik til præster, politikere og religion.

 

Han behersker selvironiens kunst og bruger den på genial vis. Han bruger ofte sin indvandrerbaggrund, og det han omtaler som sin ”alternative pigmentering” som omdrejningspunkt for sine jokes og pointer. Han kommer med nye vinkler på indvandredebatten, tager fat i misforståelser og fordomme om indvandrere og får alle blandt publikum til at græde af grin.

 

Omar går til ethvert emne på nuanceret vis og er garant for et hav af aha-oplevelser undervejs. Omars show bliver ofte det store samtaleemne, og han har begejstret såvel publikum og anmeldere med sit mod til at tage fat i svære emner og sin evne til at behandle dem intelligent og humoristisk.

 

Omar Marzouk har stor erfaring med stand up og har for længst markeret sig som en af de helt store. Du kender ham fra showet ”Krig, terror og andre sjove ting”, ”Præster, politikere og andre profeter”, ”Talegaver til børn”, ”Omskåret”, ”Omar og ondskabens akse”, ”Bange for sjov”, ”Omars Ark” og meget andet. Omar har også kunne opleves i tæt samarbejde med Jan Gintberg i tv-programmer som ”Op på fars Jihad”, ”Gintberg – men nok om mig” og i ”Gintberg – var det dét?”

 

Omar optræder med stor succes på både dansk og engelsk. Han har optrådt i New York på Comedy Club, som fast mand på Tel Aviv Camel Comedy og på Club Comedy Store i London. Han er alle steder utrolig populær, og hans jokes tager kegler – så meget, at han fornyligt har fået en joke med på Jimmy Carrs top 10 liste over ”Best jokes”.

 

Omar Marzouk er en fremragende underholder. Han kommer altid med en lang række interessante emner og er ikke bange for at komme med sine ofte humoristiske holdninger. Han er en sikker vinder til firmafesten eller andre arrangementer, hvor der ønskes underholdning, der også giver publikum noget at tænke over.

Booking forespørgsel Omar Marzouk

 
 
 
 
 

 
 

FIND OS

 

Adresse: Slåenvej 3, 6600 Vejen

E-mail: aage@musiker-boersen.dk

Phone: +45 75 36 34 40

 

SIDENAVIGATION

 

Copyright © 2017 . All Rights Reserved