Vivienne McKee

komiker.dk en del af Musiker-Børsen, Slåenvej 3, 6600 Vejen, 75 36 34 40, aage@musiker-boersen.dk

Vivienne McKee

 

 

underholder med vittigheder og annekdoter i hendes helt egen enestående dansk/engelske stil

 

Indholdet af hendes crazy one-woman-show skræddersyes til lejligheden med Vivienne McKee`s eget syn på danskerne og deres mystiske last "hygge".

 

Vivienne Mckee kan også tilbyde andre former for underholdning for et internationalt publikum, bl.a et "Murder Mystery", i ægte Agatha Christie stil.

 

VIVIENNE McKEE´s energi er velkendt og hun har derfor ikke begrænset sig selv til kun at skrive og producere for teatret - hun har også skabt et selskab som kan levere underholdning til større begivenheder og internationale konferencer i et koncept som "Mysteriske Mord Weekends", "Comedy Shows" og konferencier arbejde til internationale begivenheder.

 

Inden for den danske forretningsverden er hendes eget stand-up show blevet mere og mere populært til galla middage, julefrokoster og andre begivenheder som hun udfører på en humoristisk måde for at komme til bunds i det, der gør danskere "pirlige" og dermed hjælper udlændinge i at nå en mere sympatisk forståelse af deres vært!

 

VIVIENNE McKEE er født i England og opvokset der samt i Frankrig, USA og Australien. Hun blev uddannet som cand. mag. i drama og fransk i 1971, og fik sin skuespil uddannelse på det renommerede Old Vic Theatre School. Hun fik stor succes i England på teatre, TV og film før hun blev gift med danskeren Søren Hall i 1980, hvor hun flyttede til København. Hun arbejdede i et år på det Kongelige Teater med Sam Besekow, hvorefter hun startede sir eget teater kompagni i 1982, som hun kaldte "London Toast Theatre" med det formål at give engelsktalende teatre produktioner til et dansk publikum.

Booking forespørgsel Vivienne McKee

 
 
 
 
 

 
 

FIND OS

 

Adresse: Slåenvej 3, 6600 Vejen

E-mail: aage@musiker-boersen.dk

Phone: +45 75 36 34 40

 

SIDENAVIGATION

 

Copyright © 2017 . All Rights Reserved